Kvalitetsudstyr til medicoindustrien
+(+45) 88 62 05 00

info@datecmedico.dk

Nordre Ringgade 68

8200 Aarhus N

Om datec Medico

Vores historie

Datec Medico blev grundlagt af Ole & Henriette Skjødt i 2006. Baseret i Århus, Danmark, tilbyder virksomheden enestående medicinsk udstyr og unik service til nordiske- og baltiske kunder. Datec Medico arbejder hårdt på at sikre, at medarbejderne har de nødvendige færdigheder, viden og ekspertise til at markedsføre banebrydende produkter og tilbyde enestående service.

Vores personale er meget engagerede og har et særdeles godt ry i marken på grund af denne dedikation kombineret med færdigheder og ekspertise. Medarbejderne hos Datec Medico har en grundig forståelse af det skandinaviske sundhedssystem, som er fuldt digitaliseret og et af de mest teknologisk avancerede sundhedssystemer i verden.

Grundlægger og salgsdirektør Ole Skjødt har næsten 30 års erfaring inden for billeddiagnostik i Skandinavien og Europa med specielle kompetencer inden for røntgen, ultralyd og MR. Datec Medico beskæftiger en højt kvalificeret gruppe af fagfolk lige fra produktspecialister med lang karriere i medicobranchen bag sig,  til servicepersonale, administrative tjenester til IT- og kommunikationsspecialister, der alle er dedikeret til at tilbyde hurtige og dygtige tjenester til leverandører og kunder . Vi er en konsolideret virksomhed, der leverer kvalitetsudstyr til den kvalitetsbevidste kunde

Kontakt os i dag