High-quality medicotechnical devices
+(+45) 88 62 05 00

info@datecmedico.dk

Ved Skoven 35

8541 Skødstrup

About Datec Medico

Datec Medico leverer høj-kvalitets medicinsk udstyr og service til nordiske og baltiske kunder. Produkterne kommer fra ledende amerikanske, tyske, koreanske og kinesiske producenter, alle med ry for innovativ kvalitet. Vores speciale er røntgen-diagnostik og -bestråling, de seneste år suppleret med en bred produktportefølje indenfor fertilitet og kirurgi.

Datec arbejder med offentlige udbud, og etablerer gennem servicekontrakter en langvarig og værdiskabende relation med kunden. Målet er ikke blot den tekniske drift af udstyret, men også en løbende udvikling af kundens forretningsmæssige udbytte af det. Vi har desuden en række erhvervskunder indenfor forskellige fremstillingserhverv.

Dette kræver et engageret personale, og Datec og har et godt ry i marken på grund af denne dedikation kombineret med færdigheder og ekspertise. Dette vedligeholdes og udbygges gennem prioritering af uddannelse på målrettede kurser.

Datec Medico blev grundlagt i 2006 af Ole Skjødt, som har 30 års erfaring inden for billeddiagnostik i Skandinavien og Europa med kompetencer inden for røntgen, ultralyd og MR.

Datec Medico er i 2022 solgt til tre parter, som nu alle arbejder i virksomheden som partnere med udviklingen af Datec Medico til en stadig stærkere spiller på det nordiske og baltiske marked. Ole Skjødt er ansat som produktspecialist og arbejder fortsat.

Hos Datec Medico har vi en grundig forståelse af det skandinaviske sundhedssystem, som er fuldt digitaliseret og et af de mest teknologisk avancerede sundhedssystemer i verden.
Vi er til stede i Norden og Baltikum, enten direkte med egne servicefolk eller gennem vores søsterorganisationer, som vi har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med.

Contact us