Medicoteknisk kvalitetsudstyr
+(+45) 88 62 05 00

info@datecmedico.dk

Ved Skoven 35

8541 Skødstrup

Klinisk DXA

Knogletæthedsmålinger fra OsteOsys kan forhindre osteoporose og knoglefakturer.

OsteOsys, der specialiserer sig i knogledensitets diagnosticerende udstyr, producerer forskellige løsninger der diagnosticerer osteoporose nemt og præcist.  

De producerer og udvikler DXA systemer til klinisk samt pre-klinisk brug. 

 

https://osteosys.com/en/sproduct/medical/

DEXXUM T – Central DXA

DEXXUM T er et kompakt central DXA system der kan installeres uanset lokation. Det er den hurtigste løsning at foretage målinger af patienter med høj komfort med respekt til kropsholdning.
 

EXCELLUS – halvkrop DXA

EXCELLUS er et nyt system indenfor konventionel kropssammensætning. Den nye kropsanalyse kan nemt og hurtigt måle halv-krops sammensætning, især omkring taljen og hoften med medicinsk DXA teknologi. Med B-Scope (Body-Scope) er det muligt at måle omfanget af fedt og muskelmasse i specifikke område af kroppen.

Download Brochure for EXCELLUS her

PRIMUS – Helkrop DXA

PRIMUS er den bedste løsning for at måle knogletæthed samtidig med kropssammensætning og andre vurderinger. 

Patienten ligger stille på bordet, mens armen passerer henover. Derefter vil informationer på BMD, musekl-og fedtmasse for hele kroppen samt individuelle områder være til rådighed. 

Download Brochure for PRIMUS her

EXA-3000 – perifer DXA

BSystemet er designet til scanninger af hælen og underarm med DXA teknologi. Den foretager analyserne hurtigt og kan med standen (option) gøre det mere komfortabelt for patient.

Download Brochure for EXA-3000 her

Sonost 3000 – Ultralyd

Transportabelt system til måling af knogletæthed via Quantative Ultra Sound (QUS). Uden brug af ekstern skærm eller tastatur er det nemt at få lavet målinger gennem den sensitive touch-skærm. Den semi-permanente vandfrie probe med høj elastisk resulterer i god komfort samt er med til at reducerer vedligeholdelses udgifter og samt nem rengøring. Den automatiske positionering af proben er en af de bedste løsninger for QUS systemet for at minimere positioneringsfejl. 

Download Brochure for Sonost 3000 her

 

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om vores produkter og serviceydelser?