(+45) 40 92 14 37     Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Service

Datec Medicos serviceafdeling leverer kompetent service på billeddiagnostisk udstyr i Danmark.
Vi spænder bredt og udfører alt arbejde som installation, applikation, garantiservice, akut service samt tilbyder vedligeholdelses- og serviceaftaler.

Vor serviceafdeling er landsdækkende og beskæftiger specialuddannede ingeniører og specialister. Vores serviceingeniører og produktspecialister indgår i et individuelt træningsprogram, som i samarbejde med vore leverandører løbende opdateres. Dette sikrer størst mulig faglig kompetence hos vore ansatte.

Som leverandør af high-end måleudstyr til vore kunder, er vi altid selv i besiddelse af det bedste måle- og testudstyr, fantomer samt værktøj til de mange forskelligartede opgaver.

Datec Medicos serviceafdeling leverer serviceløsninger, som i samarbejde med kunden skræddersyes til hver kundes unikke behov.

Modtage/statuskontrol, eftersyn, radiation Survey, planlagt og akut service.

Ønskes der forebyggende eller lovpligtige eftersyn efter faste terminer, stiller vi os naturligvis gerne til rådighed med et uforpligtende tilbud med fast pris eller serviceaftaler.

KOntakt vores serviceafdeling
(+45) 32 11 75 73
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
FaLang translation system by Faboba